Tek Talk, Deals and Reach Arounds....

Gamers gonna game, game, game, game.
Post Reply
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

what up cock knockers? So where dfuq is the new deal on Xbox live subscriptions? cdkeys is like $42 right now..... I can get it for that at best buy......
User avatar
Zillon
Chief Master Sirloin of the Wasteful Steak
Chief Master Sirloin of the Wasteful Steak
Posts: 27033
Joined: Wed Nov 02, 2016 10:11 pm
Drives: 🌮
Location: Dirty JerZ

I got mine from Gamesdeal.com for $43 :iono:
Garage: 2013 Terrorist ๐ŸŒฎ | 2006 :jizz: rocket
Got a parts itch that needs scratchin'? Hit me up: Momentum Worx
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

Image

Getting this for da college boy....
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

I fell into an offer for the spec edition, extra wireless controller and a 4K movie for $299...... :fuckyeah:
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

Luckily I found this :bread:

Techies. I REALLY want to reduce my PC foot print. I have shit everywhere. I think I will be sharing a desk in a combined (home) office with the wife.

Image

I have 2 pc towers (1 mac one windoes) with seperate monitors and key boards. The wife has an old (mac) laptop. Im on the fence of having the 2 towers setup separately or to have them use one monitor/mouse/keyboard and have a KVM switch box.

We have an antique big desk and 1 small modern desk. The 3d Printer and home office printer are both going into this room as well.

The mac desktop is getting long in tooth but still does a lot for evening usage. It also has all my important software like cad and adobe.

The winodes is mainly setup for streaming, 3d printing and rendering arch models. Id have to add some serious storage capacity as the Mac has like 4 640tb drives in it.

#butwhatshouldhedo

:dolphin:

https://www.amazon.com/UGREEN-Selector- ... 9S5DKN14ZF

https://www.amazon.com/TESmart-HDMI-Ult ... way&sr=8-6
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

desk 2 here.

Image

cant find foto of big old desk 1.
golftdibrad
Chief Master Sirloin
Chief Master Sirloin
Posts: 16452
Joined: Thu Nov 03, 2016 9:01 am
Drives: Turbo Yaris, Red Miata

dubshow wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 1:49 pm 4 640tb drives
:wtf:




Switchbox for sure, or just run dual boot on the mac baw. Either OS should see extra drives if you keep them on compatible formating, and plex runs on mac & pc, soo.....
Weekly :fax:
? wrote: "Every lie we tell incurs a debt to the truth. Sooner or later that debt is paid."
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

golftdibrad wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:31 pm
dubshow wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 1:49 pm 4 640tb drives
:wtf:




Switchbox for sure, or just run dual boot on the mac baw. Either OS should see extra drives if you keep them on compatible formating, and plex runs on mac & pc, soo.....
The PC windoes box is "newer" and has a better vid card. The mac is just a file server pretty much. Mac can dual boot as well but files access on drives is totally fucked. It doesnt work like you think and I have a dedicated drive for windows on mac box.
golftdibrad
Chief Master Sirloin
Chief Master Sirloin
Posts: 16452
Joined: Thu Nov 03, 2016 9:01 am
Drives: Turbo Yaris, Red Miata

dubshow wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:37 pm
golftdibrad wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:31 pm

:wtf:




Switchbox for sure, or just run dual boot on the mac baw. Either OS should see extra drives if you keep them on compatible formating, and plex runs on mac & pc, soo.....
The PC windoes box is "newer" and has a better vid card. The mac is just a file server pretty much. Mac can dual boot as well but files access on drives is totally fucked. It doesnt work like you think and I have a dedicated drive for windows on mac box.
so switch box or fuck OSx and live the windblows lyfe
Weekly :fax:
? wrote: "Every lie we tell incurs a debt to the truth. Sooner or later that debt is paid."
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

golftdibrad wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:39 pm
dubshow wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:37 pm

The PC windoes box is "newer" and has a better vid card. The mac is just a file server pretty much. Mac can dual boot as well but files access on drives is totally fucked. It doesnt work like you think and I have a dedicated drive for windows on mac box.
so switch box or fuck OSx and live the windblows lyfe
Yeah, tahts where I am at. Buy a 2-3 TB drive and dump all my shit. Windoes box is a server tower anyway. TONS of room for more shit.
User avatar
troyguitar
Command Chief Master Sirloin
Command Chief Master Sirloin
Posts: 19564
Joined: Wed Nov 02, 2016 11:15 pm
Drives: Trek Domane
Location: Florida, Man

dubshow wrote:
golftdibrad wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:39 pm so switch box or fuck OSx and live the windblows lyfe
Yeah, tahts where I am at. Buy a 2-3 TB drive and dump all my shit. Windoes box is a server tower anyway. TONS of room for more shit.
Where did you even get a 640 TB drive, the NSA?
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

troyguitar wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:54 pm
dubshow wrote:
Yeah, tahts where I am at. Buy a 2-3 TB drive and dump all my shit. Windoes box is a server tower anyway. TONS of room for more shit.
Where did you even get a 640 TB drive, the NSA?
woops. ole 640 GB
User avatar
MexicanYarisTK
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 8305
Joined: Tue Nov 08, 2016 9:14 am
Drives: 1.3t shitbox | Carne Asada Egg
Location: 23 mi from White House & 3 miles from Bosphorus Channel

I got powerbeats 3 headphones that were originally $200 but got 50% off at best buy
2012 mk6 GTI 6MT (Totaled in '14) > 2015 mk7 GTI DSGay (Sold) > 2020 Renault Clio 1.3Turbo w/ EDC (Istanbul daily)
@tay_ohkay for car shiett
SAWCE wrote: โ†‘Thu Apr 15, 2021 12:55 pm People who wear masks while driving alone also use condoms when they masturbate.
dubshow
Senior Master Sirloin
Senior Master Sirloin
Posts: 11086
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:18 am
Drives: All of them

MexicanYarisTK wrote: โ†‘Sat Mar 09, 2019 3:12 am I got powerbeats 3 headphones that were originally $200 but got 50% off at best buy
Nothing better than a power beat :fap:
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

troyguitar wrote: โ†‘Fri Mar 08, 2019 2:54 pm
dubshow wrote:
Yeah, tahts where I am at. Buy a 2-3 TB drive and dump all my shit. Windoes box is a server tower anyway. TONS of room for more shit.
Where did you even get a 640 TB drive, the NSA?
:mahtroy: :lol:
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

Where is the latest deal on Xbox Live? cd keys and games dill are almost full price.....
User avatar
CaleDeRoo
First Sirloin
First Sirloin
Posts: 5196
Joined: Tue Nov 13, 2018 8:46 pm
Drives: C5
Location: CLT NC

I almost bought a xbutt for that $20/mo subscription :dill: that includes game pass ultimate but passed on it :disgust:
User avatar
Irish
Senior Chief Patty Officer
Senior Chief Patty Officer
Posts: 3336
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:37 am
Drives: '12 GIT
Location: Home=Car Town Work=Chocolate Town

I ended up mistakenly buying the EU version of XBox live from CDKeys for $50 US.

I tried to get refund but CD keys were not playing ball,

I did some research, and thankfully there was a work around.

I simply had to download free version of a VPN software (I used Proton VPN) , then logged into the Ireland server and activated it on Microsoft.com instead of the console.

It actually is a way to save money as the South American and EU versions are cheaper than US.
User avatar
razr390
Command Chief Master Sirloin
Command Chief Master Sirloin
Posts: 18471
Joined: Thu Nov 03, 2016 12:08 am
Drives: MK7.5 on 87

Good ol' CDKeys. Used to work all the time on PS3 and XBOX 360.

Sucks they locked it down geographically now.
:doughnut: :narc: :doughnut:
Desertbreh wrote: โ†‘Thu Oct 17, 2019 3:05 pm DFD. The forum where everybody makes the same choices and then tells anybody trying to join the club that they are the stupidest motherfucker to ever walk the earth.
Post Reply